MONITORIMI I ALARMIT TË THYERJES

momentin e aktivizimit te Alarmit

 

Pas montimit të alarmit në shtëpinë apo objektin tuaj ai është në vëzhgim 24/7. Në momentin e aktivizimit të alarmit në shtëpine apo objektin tuaj, Patrulla Intervenuese e kompanisë Bravo Security intervenon shpejt te objekti për të parandaluar thyerjen/vjedhjen dhe sipas rastit njofton edhe Policine.

14,568 Comments